Ett hem för livet

Välkommen till Myresjöhus egen blogg, och vad roligt att just du har hittat hit! Att bygga drömhuset är ett av livets absolut största beslut, och det är vanligt att många frågor och funderingar dyker upp under resans gång. Därför vill vi att den här bloggen ska vara en härlig källa till inspiration och information för dig – oavsett var du befinner dig i din husresa. Här kan du till exempel läsa om de senaste inredningstrenderna, ta del av intervjuer med våra entreprenörer, eller fördjupa dig i aktuella husnyheter och spännande kundreportage.

Trevlig läsning!

Extrarummet – dags att omdefiniera garaget?

Extrarummet – dags att omdefiniera garaget?

2016-11-22 Börjar det bli trångbott i huset? Börjar tankarna gå mot att flytta? Vänta lite, det kan finnas lösningar som skapar helt nya ytor på er befintliga fastighet. Här delar Myresjöhus chefsarkitekt, Aleksandra Ohlson, med sig av sina tips för sidobyggnader.

Smarta hem

Gör ditt hem smartare

2016-11-08 De senaste åren har många av våra prylar tagit stora tekniska kliv framåt. Bilar, telefoner och klockor är bara några exempel på saker som nu blivit ”smarta”. De får nya tekniska lösningar som förändrar våra vardagsliv. Men revolutionen sker även i hemmen.

Pimpa köket med snygg displayinredning

Pimpa köket med snygg displayinredning

2016-11-01 I många familjer är köket husets hjärta, dock har det historiskt inte funnits mycket utrymme att göra köket personligt. När du bygger ett Myresjöhus ingår kök från HTH. Det här är deras nya serie, Display ID.

6 tips som skapar ordning i hallen

6 tips som skapar ordning i hallen

2016-10-27 Har du också känt att hallen är svår, eller till och med omöjlig, att få ordning på? Elfas förvaringsexpert Christine Dahlman ger sex tips på hur du får ordning i hallen.

10 tips för dig som ska måla om hemma

10 tips för dig som ska måla om hemma

2016-10-11 Få saker kan få ett hem att kännas så nytt som ett nymålat hem. Att måla om inomhus är inte så svårt som många kan tro. Vi har pratat med experterna på Nordsjö, som delar med sig av sina 10 bästa tips.

Färgtrender för 2017: Denim Drift

Färgtrender för 2017: Denim Drift

2016-09-27 2016 börjar närma sig sitt slut och det är dags att blicka mot de färgtrender som kommer prägla 2017. Får vi presentera Color of the year 2017: Denim Drift.