Badrumstrender 2016 – Detaljerna till ditt badrum

2016-08-24

Letar du inspiration till ditt badrum? Vi ger dig åtta tips på trendiga inredningsdetaljer som kan sätta pricken över i:et i ditt badrum!

Förra veckan berättade vi om trender i våra badrum och med senaste nytt från vår badrumsleverantör Vedum om vad som är på gång framöver. Men ett badrum behöver också detaljerna som gör inredningen komplett. Därför har vi tittat på trenderna för inredningsdetaljerna och låter dig inspireras till ditt badrum!

Väggljushållare från rum21.se

Om du letar efter ett lekfullt komplement till din inredning är du på rätt spår. Pov väggljushållare från Menu lämnar ett fint grafiskt mönster på väggen när du har den tänd. Finns hos rum21.se för 399 kr.

Löddrande raktvål

Helt oemotståndlig, inte bara för alla hipsters. Löddrande raktvål i inredningssnygg förpackning. Doftar cederträ och fänkål och kostar 115 kr hos Iris Hantverk.

Tvålpump från Nordstjerne

Många drömmer om en bänkskiva av finaste marmor i badrummet, men det kostar. Ett billigare alternativ är tvålpumpen från Nordstjerne. Finns hos rum21.se för 619 kr.

Handtag från superfront.com

Du behöver inte riva ut hela badrummet, eller ens byta ut skåpen – ibland kan det räcka att byta handtag! Loop kostar
145 kr/styck hos superfront.com.

Kandelaber från Cervera

Ett varmt bad, en flaska bubbel, en kandelaber och du har en egen SPA-avdelning. Cervera kan bidra med kandelabern för 1.099 kr. 

Marrakech Design

Trött på plastmattan eller det beige klinkergolvet? Satsa på något mer mångkulturellt som denna vackert mönstrade platta från Marrakech Design. 995 kr/kvm. 

Papperskorg från Åhléns

Lite blingbling i badrummet kan aldrig skada. Mycket skräp har vi sett men i den här guldiga skapelsen döljs allt sådant. Den blir din för 199 kr på Åhléns. 

Pall från Skagerak

Att vila benen är skönt. Och snyggt. Den här pallen från Skagerak är stilren dansk design förpackat i vackra naturmaterial som ek, ull och läder. Du hittar den på rum21.se för 2695 kr.

LÄS VIDARE

Vedum i Myresjöhus

Vi samarbetar med Vedum som är en av Sveriges främsta badrumsleverantörer. I ditt fasta pris ingår två badrumsinredningar med spegelskåp och belysning – en till bad och en till WC/dusch.

Mer inspiration till ditt badrum

Letar du mer inspiration hur du ska inreda ditt badrum? Bland våra inspirationsbilder finns det gott om tips till snygga badrum!