Inredningstrender 2016

2016-03-15

Vad är hett inom inredning 2016? Myresjöhus guidar dig genom de senaste inredningstrenderna, allt från skinnsoffor i retrostil till storslagna fototapeter.

Himla Sköna Hem

Himla + Sköna hem = Sant

Himlas och Sköna hems gemensamma kollektion är en hyllning till det vackra levande och skrynkliga linnet. Mönstren med blommor, ränder och melerat är den stora skillnaden mot vårt övriga sortiment, säger Annica Högström på Himla. Kollektionen Himla by Sköna hem hittar du bland annat i Sköna Hems webbshop.

Sliten gammal ny soffa

Sliten gammal ny soffa

Skinnsoffa i retro-stil med den där sköna, naturligt slitna ytan. Epok finns hos en Svenska Hem-butik nära dig.

Ida Magntorns Home stories

Skapa rätt känsla

Ida Magntorns Home stories ger tips för atmosfär i hemmet. På 143 sidor får du förslag
på förändring och förnyelse, allt med känsla för detaljer. Finns på adlibris.se.

En frisk fläkt

En frisk fläkt

Glöm alla fula fläktar, den här i retrostil blir en lika snygg som funktionell inredningsdetalj. Bara 38 cm hög och 35 cm bred. Design: Carlo Borer, Stadler Form. Finns att köpa på bluebox.se.

Mr Perswall

Helt uppåt väggarna

Denna storslagna fototapet, Madame Plantier, hittar du på mrperswall.se. Ett företag som sedan starten inspirerat svenska väggar med kreativitet och lekfullhet.

Wrap carafe

Jag-vill-ha-snygg

Karaffen i sig är jag-vill-ha-snygg. Läderdetaljen längst ned ökar den faktorn till bristningsgränsen. Wrap carafe är designad av Simon Hasan.

Compare-IT

Mitt smarta hus

Compare-ITs kompletta elcentraler för smarta hem är klara och programmerade. Installation och driftsättning kräver ingen specialistkompetens.
Läs mer på compare-it.se. 

Brightdesign.se

Ett lysande mästerverk

Uppseendeväckande design har denna lampskärm med guldfinish. Tillverkad i endast 1 500 exemplar. Finns hos brightdesign.se eller kanske på Blocket inom kort. 

Air Bonsai

Ett svävande bonsaiträd

Japanska The Hoshinchu Team ligger bakom Air Bonsai. Det må likna magi, men förklaringen är enkel. Trädet svävar i luften med hjälp av två magneter. Ett startkit kostar 200 dollar, det vill säga ungefär 1700 kronor. Men det kan det väl vara värt för att få lite magi i hemmet?

Läs vidare