Tidlös köksdesign med vitvaror från Siemens

2016-08-10

Varje rätt blir bara så bra som ingredienserna. Det gäller även för köksdesign. I ett Myresjöhus levereras vitvaror från Siemens, som här berättar mer om trender och nyheter inom köksdesign.

Från att tidigare varit en plats fokuserad på matlagning har våra kök blivit en flexibel yta för umgänge och aktivitet. Allt fler vill ha inbyggnadsprodukter som passar in i denna trend. Med Siemens inbyggnadsserie iQ700 kan du förvänta dig enkelhet, snabbare tillagning och mer flexibilitet.

Köket med design och innovativ teknologi

Värdet på ett kök mäts allt oftare utifrån designen på köket och hur tekniskt avancerade produkter man har. Och det är självklart också viktigt att andra människor ska kunna se och uppskatta värdet på köket. Detta påverkar självklart hur vi planerar och bygger våra kök.

Under de senaste åren har det blivit allt vanligare med horisontella kombinationer av inbyggnadsprodukter – att två eller flera produkter installeras sida vid sida som vid ett panorama och i fall med mindre utrymmen byggs produkterna in på höjden. Siemens iQ700 inbyggnadsprodukters design är utvecklad för att möjliggöra perfekt inbyggnation – oavsett utrymme.

Siemens Roastingsensor

Köket är det nya vardagsrummet

Köket har den senaste tiden ändrat skepnad, från att vara arbetsplats till att bli vardagsrum. Detta har inneburit en förändring i val av material, där rostfritt stål har förlorat sin dominans. Istället har material som färgat glas, krom och borstade metallytor, som tidigare haft en given roll i vardagsrummet tagit plats.

När du väljer Siemens inbyggnadsserie iQ700 blir ditt kök en föregångare för stilren, modern och tidlös design. Och du får inte bara fantastisk design utan även innovativ teknologi. 

LÄS VIDARE

Vitvaror från Siemens

Vitvaror tillhör den sortens saker i ditt hem som du inte ska behöva bekymra dig om – de ska bara fungera.

Lästips: Tänk på det här när du ska bygga kök i ditt hus

Ett av de rum som kräver flest beslut när du ska bygga nytt hus är köket. Här kan du läsa de bästa tipsen som du bör tänka på.