30 sekunder till hemma.

Beställ vår huskatalog

Till familjen. Till lugnet. Till min egen säng. Ärligt talat, finns det någonting som slår den känslan? Jag tror inte det. Det är väl som klyschan säger; du måste sakna det för att inse vad det betyder för dig. Och ett hem betyder mycket. Tänk bara alla timmar vi la ner på att hitta rätt tomt, i rätt område. När vi hade svaret på vart så började frågorna om hur. Hur stort hus behöver vi? Hur ska det se ut? Hur ska vi placera det på tomten? Många tankar och lika många möjligheter. Samtidigt som alla runt omkring gärna ville komma med goda råd. Men ärligt talat tror jag att vi trivs så bra därför att vi alltid lyssnade mer på oss själva än på andra.

Det är ju bara vi som bor i huset. Ingen annan. Men det fanns faktiskt en person vi gärna frågade om råd. Arkitekten. Det var skönt att kunna diskutera våra tankar och idéer med någon som är expert på att rita hus – och som ibland kunde få oss att tänka ett steg längre. Det känns verkligen att det här är byggt för oss. Att jag är hemma nu. Inte bara i ett hus.

Här på vår hemsida hittar du 45 olika hus där du kan förändra arkitektur och planlösning efter dina egna önskemål. Så att ditt hus blir precis som du.

Våra hus

Varje hus har sin egen karaktär, men alla är resultatet av erfarenheten vi samlat på oss sedan 1927. Läs mer om våra husmodeller.

Beställ vår huskatalog

I den här katalogen har vi samlat massor av inspiration till dig som vill bygga hus. Men framförallt presenterar vi 45 arkitektritade förslag på hur du kan forma ditt nya hem.

Filmen om Myresjöhus

Vi bygger våra hus i småländska Myresjö. Du är så klart välkommen hit för att hälsa på. Eller så klickar du här för en filmad rundvandring.