Garage och sidobyggnader

Garage och carportar, lillstuga och förråd. Våra sidobyggnader passar stilen på ditt nya hus och kompletterar boendet med flera genomtänkta utrymmen.

Carport 27,7 m²

Carport med
förråd 36,4 m²

Carport med förråd 48,4 m²

Garage med carport 53,0 m²

Garage med carport 69,9 m²

Garage med carport 75,4 m²

Garage med carport 90,9 m²

Garage 36,0 m²

Garage 41,7 m²

Garage med
möjlighet till förråd 44,3 m²

Garage med möjlighet till förråd 49,8 m²

Garage kopplat till huvudbyggnaden 36,6 m²

Dubbelgarage 48,9 m²

Dubbelgarage med förråd 75,2 m²

Garage med carport kopplad till huvudbyggnad 70,1 m²

Dubbelgarage med förråd, kopplat till huvudbyggnad 56,5 m²

Lillstuga 52,9 m²

 

Anpassa stilen på ditt hus

Våra sidobyggnader har stående lockpanel och sadeltak som utgångsstandard. För oss är det dock självklart att den sidobyggnad du väljer ska kunna anpassas utseendemässigt till ditt nya hus. Därför erbjuder vi även en rad övriga panelvarianter i samma utföranden och färger som för våra villor. Du kan även välja putsad fasad.

När det gäller taket till sidobyggnaden kan du välja mellan sadeltak med 27 eller 14 graders lutning, alternativt pulpettak med 14 graders lutning.

Ett nytt hobbyrum?

Vi vill att du ska kunna utnyttja din sidobyggnad på bästa sätt. Därför erbjuder vi ett genomtänkt inredningspaket. Med rätt inredning i garaget eller förrådet kan du göra förvaringen mer praktisk och överskådlig. Passa på att utnyttja möjligheten att skapa ett trivsamt rum eller en egen vrå för din favorithobby.

Läs mer om våra om våra garage och carportar i foldern Sidobyggnader.

Beställ vår huskatalog

I den här katalogen har vi samlat massor av inspiration till dig som vill bygga hus. Men framförallt presenterar vi 45 arkitektritade förslag på hur du kan forma ditt nya hem.