Bygg hus utan amortering i upp till fem år

I samarbete med Nordea erbjuder Myresjöhus amorteringsfrihet i upp till fem år för dig som just nu väljer att bygga nytt hus med oss.

En trygg affär tillsammans med Nordea

Att bygga sitt hus från Myresjöhus ska vara en trygg affär och därför erbjuder vi nu ett förmånligt alternativ till finansieringen via vår samarbetspartner Nordea.

I många fall vill du kunna fortsätta investera i ditt hus och din tomt även efter inflyttningen. Du kanske planerar att bygga altan? Eller bygga en gäststuga? Därför införde Nordea 1 september möjligheten att få amorteringsfrihet i upp till fem år för dig som bygger ett nytt hus.

Tillgängliga när du behöver det

Myresjöhus och Nordea står alltid nära dig som vill bygga hus med oss och säkerställer att du kan fortsätta ta välgrundade beslut med oss som trygg partner. Nordea erbjuder alltid professionell rådgivning och hög tillgänglighet med bland annat digitala möten för kunder som bygger hus med Myresjöhus men just nu finns det också möjlighet att bygga hus helt utan amortering i fem år.

Kom i kontakt med Nordea

Boka ett möte med oss på Myresjöhus för att få veta allt om vad erbjudandet innebär eller fråga din säljare som du redan har kontakt med. Vi hjälper dig komma i kontakt med rådgivare på Nordea för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm tillsammans med Myresjöhus.

Kontakta oss nu för all information om erbjudandet

Boka möte för att få veta allt om amorteringsfrihet

När vill du helst träffas? *

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Flyttklara hus från Myresjöhus

Flyttklart från Myresjöhus är färdigbyggda hus på noggrant utvalda tomter runt om i landet. Alla hus är färdigställda och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer. Har du bråttom hem?

Se hus till salu här

Upptäck vår nya husmodell Nymåne

Tanken bakom Nymåne är att det ska vara ett hem som passar alla – både stora och små familjer. Ett flexibelt 1-planshus som kan anpassas efter familjens behov. 

Läs allt om Nymåne här

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.