Badrum

Kakel, badrumsmöbler och badkar. Även i badrummen finns det en del att ta ställning till och som behöver beställas i god tid för att hantverkarna ska bli färdiga till inflyttningsdagen. Här är några tips på vägen.

Trivsel och funktionalitet

Badrummet har gått från det funktionella till att bli ett rum för välbefinnande och avkoppling. Ytorna blir allt mer generösa och inreds med möbelkänsla. Användbara produkter som husägare med stolthet kan visa upp och trivas med länge. Det är en trend som tidigare har sett i köken och som nu på allvar smittat av sig till badrummen.

Därför är det, precis som med köket, viktigt att ta besluten tidigt när det gäller badrummet. I ett nybyggt hus ingår givetvis inredning till husets toaletter och badrum, men du som bygger huset har möjligheten att sätta din prägel på dina rum. Lika viktigt som stil, design och känsla är sådant du inte märker vid första anblicken; smarta inredningslösningar, genomtänkta funktioner som fungerar praktiskt för de behov du har. Att mixa öppen och dold förvaring gör att du kan välja hur du vill förvara dina saker.

Eftersom våtrum är omgärdade av krav och bestämmelser krävs det professionell hjälp när du planerar ditt badrum och det kan också innebära att du ibland blir begränsad i vad du vill göra med ditt badrum. I stort sett har du dock fria händer att välja genomtänkta funktioner, hållbara material och personliga detaljer i ditt badrum. Börja med att tänka igenom hur du lever i dag och utgå från det, samtidigt som du planerar för hur dina behov kommer utvecklas under de åren du lever i ditt hus.

Massor av badrums- inspiration

Upptäck våra inspirationssidor

Det är i badrummet din dag börjar och slutar

Du får en skönare start med dimmers som ger ett behagligt ljus, smidiga förvaringsutrymmen som gör det enkelt att hitta och en inredning som du trivs med. 

Se all badrumsinspiration här

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?