Slutlig beställning

Här läggs ordrar på allt som behövs för att kunna färdigställa ditt hus. Efter att den slutliga beställningen gått iväg kan du därför inte göra några förändringar.

Det här är ditt hus

Den slutliga beställningen omfattar alla handlingar som definitivt anger husets utförande. Det inkluderar saker som fasad, takpannor, innerdörrar, golv, hushållsmaskiner och inte minst köks- och badrumsinredning. Den slutliga beställningen skickas till hustillverkaren för inbokning av leveranstid. I samband med det beställs material och en grundritning samt installationsritningar för el och VVS. Kopior skickas sedan vidare till försäkringsbolaget som lämnar den obligatoriska färdigställandeförsäkringen för ditt hus.

Betalningssäkerhet

Minst sex veckor innan arbetet på byggplatsen påbörjas vill många hustillverkare ha ett intyg på ett du har säkerhet för betalningen. Den här så kallade spärrförbindelsen beställer du från banken och skickar sedan till din säljare. Beloppet på intyget ska motsvara avtalsbeloppet efter den slutliga beställningen, plus kostnader för eventuell indexuppräkning och extra markarbeten.

Bygg hela huset till fast pris

Upptäck fördelarna med totalentreprenad

Ett kontrakt och fast pris

Det enklaste sättet att bygga hus är med vår totalentreprenad. Då skriver du ett enda kontrakt med oss, sedan sköter vi allt. Från markarbetet till överlämningen av nyckeln. Alternativet är delad entreprenad eller generalentreprenad, där du själv får ta betydligt större ansvar.

Läs mer om vår entreprenad

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.