Välj till solceller & få rabatt på ditt Myresjöhus.

Tillsammans kan vi hjälpa dig ta kontroll över dina driftkostnader – samtidigt som du gör ett klokt val, för både ditt hem och kommande generationer. Därför får du just nu 75 000 kr rabatt på ditt Myresjöhus när du väljer till ett solcellspaket från Nibe.

Positiv energi för dig och ditt hus.

Myresjöhus erbjuder solcellspaket från Nibe som hjälper dig producera egen el på ett hållbart, tryggt och enkelt sätt. Med ständigt stigande elpriser är solceller ett alternativ som hjälper till att säkra mot framtida prishöjningar.

Nibes solcellspaket

Rabatten motsvarar priset på Nibes grundpaket som har en grundeffekt på 3,65 kW. Det består av 10 monokristallina kiselpaneler – men du kan enkelt komplettera med fler solpaneler utifrån behov och önskemål.

  • Växelriktare (3-fas)
  • Anslutningskontakter
  • Takfästen
  • 10 st monokristallina kiselpaneler (3,7 kW)

Erbjudandet riktar sig till både befintliga och nya OBOS-medlemmar. Det gäller totalentreprenad och materielleverans. Gäller ej Flyttklart eller Visningshus eller när du köper tomt från OBOS Mark och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Erbjudandet gäller endast vid nytecknande och är giltigt under perioden 20220601 - 20220831.  

En grön vardag med solceller.

Egen produktion av el har stor påverkan på både din energiåtgång och elräkning – samtidigt som du ökar värdet på ditt hus. Solens strålar ger framför allt ett mycket viktigt bidrag till energisystemet – vilket gör att solceller lönar sig på både kort och lång sikt.

Därför ska du satsa på solceller till ditt hus.

Dagens solpaneler är både mer effektiva och prisvärda än någonsin tidigare. Läs om de många fördelarna med solceller och hur du kan sälja tillbaka ditt överskott till elbolaget.

Läs artikeln!

Ett hållbart alternativ

Nibes solcellspaneler och värmepump är en framtidssäker kombination. Du gör ett smart val för miljön, skapar ett behagligt inomhusklimat och får en energisnål vardag.

Tryggt idag & imorgon

Du får 3 års garanti på hela solcellspaketet från Nibe, 2 års materialgaranti på växelriktaren och 7 år på solcellspanelerna. Du är även garanterad att solpanelerna fortfarande ger 80 % effekt efter 25 år.

Enkelt att komma igång

I det lättskötta solcellspaketet ingår allt, även installation. Du kan snabbt komma i gång med din energiproduktion och enkelt komplettera med fler solpaneler vid behov.

Vill du veta mer om erbjudandet?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.