Badrum

Det är här din dag börjar. Och du får en skönare start med dimmers som ger ett behagligt ljus, smidiga förvaringsutrymmen som gör det enkelt att hitta och en inredning som du trivs med. Vi samarbetar med Vedum som är en av Sveriges främsta badrumsleverantörer.

Badrumsmöbler

Som standard ingår två badrumsinredningar med spegelskåp och belysning – en till bad och en till WC/dusch. Det är en bra grund för att skapa badrum att trivas i. I vårt standardsortiment finns också skåpsluckor i flera olika utföranden. Och ännu större möjligheter får du såklart genom våra tillval.

 

Blandare

I vårt standardsortiment kan du välja mellan två olika blandare för ditt handfat, två duschset och fyra badkarsblandare. Alla är tillverkade av Oras och är av högsta kvalitet.

WC

IFÖ är en klassisk tillverkare av toalettstolar som stått för skandinavisk design och hög kvalitet ända sedan 1936. Därför samarbetar vi med just dem. Förutom vårt standardutbud av toalettstolar erbjuder vi flera tillval, exempelvis vägghängda WC.

 

Bastu

Att bada bastu efter en kall vinterdag är något de flesta livsnjutare uppskattar. Som tillval har du möjlighet att utrusta ditt hus med en egen torrbastu. 

 

Badkar

Som tillval till ditt badrum erbjuder vi flera olika badkar och spabad.

 

Dusch

En snygg, stilren duschvägg från IFÖ ingår som standard. Dessutom har du såklart möjligheten att anpassa ditt badrum genom flera olika tillval.

 

Handdukstork

Vem vill inte ha tillgång till en varm och skön handduk när man kliver ur duschen? Bland våra tillval hittar du flera olika handdukstorkar.

Massor av badrums- inspiration

Upptäck våra inspirationssidor

Det är i badrummet din dag börjar och slutar

Du får en skönare start med dimmers som ger ett behagligt ljus, smidiga förvaringsutrymmen som gör det enkelt att hitta och en inredning som du trivs med. 

Se all badrumsinspiration här

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.