Kök

Kombinationen av köket som arbetsyta och sällskapsrum ställer sina krav. När du hittar balansen skapas en kreativ plats där du kan göra stordåd vid spisen, eller bara koppla av med en kopp nybryggt kaffe. Vår köksinredning levereras av HTH. De bygger kök av högsta kvalitet djupt rotad i den danska designtraditionen.

Köksluckor

Som standard i ditt Myresjöhus kan du välja mellan flera olika köksluckor med olika struktur för att hitta något som passar din stil. Som tillval har du tillgång till hela HTH:s utbud av köksinredning, vilket ger dig alla möjligheter du behöver för att skapa ett personligt kök.

 

Köksfläktar

Som standard i alla våra hus ingår en stilren, väggmonterad köksfläkt i rostfritt stål. Du som vill ha fler möjligheter hittar fler alternativ, bland annat frihängande köksfläktar, i vårt tillvalssortiment.

 

Blandare

I vårt standardsortiment hittar du blandare från tillverkaren Oras. De är marknadsledande i Norden och har visionen att göra användningen av vatten både enkel och hållbar. Som tillval har du möjligheten att välja från hela deras breda sortiment.

 

Bänkskivor

Vi har ett brett urval av bänkskivor att välja bland för att du ska hitta något som passar dig och ditt kök. I vårt standardsortiment finns bänkskivor i ett antal olika färger, och som tillval växer dina möjligheter ännu mer med bland annat massiva bänkskivor.

 

Vitvaror

Våra vitvaror kommer från Siemens och ger dig allt du behöver för att ditt kök ska göra varje dag både smidig och god. I standardpaketet ingår kyl, frys, diskmaskin, fläkt, spis, ugn och mikrovågsugn.

Massor av inspiration till köket

Upptäck våra inspirationssidor

Kök i skandinavisk design

Kombinationen av köket som arbetsyta och sällskapsrum ställer sina krav. När du hittar balansen skapas en kreativ plats där du kan göra stordåd vid spisen, eller bara koppla av med en kopp nybryggt kaffe.

Se all köksinspiration här

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.