Interiör utgångsstandard

Interiören är mer än kök och badrum. Detaljer som trappor, golv och innerdörrar påverkar intrycket mer än du tror, så känn efter noga vad som är rätt för ditt hus. Och glöm inte att din säljare gärna hjälper dig, både att ta del av hela utbudet men också att guida dig till rätt beslut.

Golv

I våra hus betyder standard riktig lamellparkett. Vi tycker nämligen inte att du ska behöva betala extra för den gedigna känslan som en äkta träyta ger. Du kan välja mellan två olika ekgolv av högsta kvalitet från vår leverantör Kährs.

 

Trappor

Trapporna i vårt standardsortiment kommer från Snickarlaget. De har byggt kvalitetstrappor i över femtio år och vet vilka krav som ställs.

Innerdörrar

Innerdörrarna i våra hus kommer från en av Nordens främsta dörrtillverkare – Swedoor. De har tillverkat dörrar i över hundra år och vet vad som krävs för att de ska hålla riktigt länge. Som standard kan du välja mellan flera olika färger och modeller.

 

Fönsterbänkar

Som standard ingår fönsterbänkar i träfiber (MDF). I vårt tillvalssortiment finns även exklusivare material, som massiv ek och marmor.

 

Garderober

Garderoberna som är standard i ditt Myresjöhus kommer från HTH och våra skjutdörrsgarderober kommer från Elfa. Prata gärna med din säljare om du vill ha förslag på fler lösningar.

 

Lister

Som standard kan du välja mellan släta lister för ett rent och modernt uttryck, eller antik stil för ett mer traditionellt utseende. Som tillval kan du bland annat välja golvsocklar i massiv ek.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.