Värme och teknik

Inomhusmiljön är viktig. Oavsett temperaturen ute ska du alltid ha ett bekvämt klimat inne i ditt hus, till en låg kostnad. Dessutom erbjuder vi flera detaljer som gör din vardag enklare – allt från multimediacentral till centraldammsugare och hushållsprodukter.

Braskaminer

Vem drömmer inte om att tända en sprakande brasa när höstmörkret sänker sig? Vi samarbetar med Contura som är en av Nordens ledande tillverkare av kaminer. Förutom mysfaktorn hjälper braskaminen givetvis till att värma upp ditt hus, vilket gör att du sparar in på andra energikostnader. En braskamin är ett bra komplement till husets värmekälla då den bidrar med värme och därmed sänker hushållets energikostnader. Dessutom höjer den värdet på huset. Prata med din säljare för mer information och alla valmöjligheter.

 

Centraldammsugare

De flesta av oss kommer nog aldrig tycka att det är kul att städa. Men kanske blir det lite roligare med en centraldammsugare. Åtminstone väldigt mycket smidigare. Som tillval till ditt Myresjöhus kan du välja centraldammsugare från tillverkaren Canvac.

 

Mediacentral

Dagens hem är fulla av modern teknik. För att slippa sladdar och ge dig högsta möjliga prestanda utrustas alla Myresjöhus med en mediacentral och ett kommunikationsnät. Centralen är försedd med fiberoptik och installeras som ett trådbundet stjärnnät. Du väljer själv i vilka rum (upp till tio stycken) som du vill ha TV, telefoni och internetuppkoppling.

 

Värmesystem

Vi har flera olika värmepaket och beroende på dina behov och förutsättningarna på din tomt kan du välja allt från fjärrvärme till flera olika typer av värmepumpar från svenska Nibe. Din säljare hjälper dig att välja den lösning som passar dig bäst. Alla Myresjöhus har golvvärme på bottenvåningen som standard. Du som bygger ett tvåplanshus får radiatorer på övervåningen, men golvvärme finns som tillval.

 

Solceller

Solceller i kombination med värmepump är ett sätt att verkligen minimera din miljöpåverkan. Därför är vi stolta att i samarbete med Nibe erbjuda solcellspaket. I paketet ingår allt, inklusive installation. Det enda du behöver göra är att flytta in och njuta av solens energi.

 

Bli din egen elproducent

När du investerar i solceller blir du faktiskt en mikroproducent av el. Det innebär att du blir betydligt mindre sårbar för stigande elpriser. På sommarhalvåret kan solcellerna i många fall täcka hela behovet av hushållsel. Läs mer om solceller på vår webb eller prata med din säljare.

Vem kan köpa solceller?

Egentligen kan alla våra kunder få solceller som tillval till sitt Myresjöhus. Det enda kravet är att taklutningen håller 27-45 grader och har en tillräcklig yta. Solcellsytan för 3 kW (10 solpaneler) är 16,5 m² och dubbla för 6kW. Paketet kan monteras i väderstreck öst, väst och syd.

Läs våra fördjupande artiklar

Tips från vår leverantör Nibe

Vilken värmelösning är rätt för ditt hus?

Vi tog ett samtal med Richard Carlholmer på Myresjöhus VVV-leverantör NIBE Energy Systems, för att ta reda på vilken värmelösning som är rätt för ditt hus.

Läs hela artikeln

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.