Vår noll-fels-vision

Ett hus utan anmärkningar. När du väljer att bygga med vår totalentreprenad är det vi som är ansvariga för att ditt hus blir klart i tid, och att allt görs enligt konstens alla regler. När vi har insyn i alla delar i ditt husbygge kan vi också vara väldigt ambitiösa med vilka krav vi ställer. För att skapa en tydlig målsättning lanserade vi vår Noll-fels-vision. Syftet är att husen som byggs med vår totalentreprenad ska vara helt felfria på den omfattande slutbesiktningen.

Vår Noll-fels-vision

När vi startade arbetet med vår Noll-fels-vision var antalet slutbesiktningar utan anmärkning väldigt få. Idag är nästan 90 procent av alla våra hus inom marginalen 0-5 fel, vilket är en väldigt bra siffra jämfört med branschen. Men vi är inte nöjda förrän vi verkligen nått vår vision om noll fel i alla hus som byggs med vår totalentreprenad. Därför arbetar vi aktivt med hela vår organisation, produktion och samarbetspartners för att fånga upp och analysera eventuella felaktigheter. Det är bara genom det här förbättringsarbetet som vi kan bli ännu bättre.

Noll-fels-vision för alla?

Myresjöhus ingår i koncernen OBOS Sverige AB. Obos med tillhörande dotterbolag är knutna till branschorganisationen TMF (Trä- och möbelföretagen). Det innebär att vi följer de regler och riktlinjer som branschen arbetar efter. Inom TMF pågår nu diskussionen att alla medlemsföretagen skall arbeta efter ”Noll-fels-visionen”, vilket vi tycker är mycket positivt. Det höjer husbranschens rykte och värde, vilket är bra för alla nya huskunder.

Har du fler frågor om vår Noll-fels-vision?

Kontakta din lokala säljare så får du veta mer om hur vi arbetar.

LÄS KUNDERNAS EGNA ORD

Läs våra husbloggar

Bli inspirerad av de som bygger med Myresjöhus

Våra husbloggare är de som ger dig bäst bild av hur det faktiskt är att bygga med Myresjöhus. Här hittar du inspiration, tips och svar på dina frågor.

Upptäck våra husbloggare