Blå-vitt för sommar känsla

I våras jagade jag efter lite blått och vitt att inreda med till vårt i övrigt sobra hem. Här bor ju mest grått, svart, vitt, brunt och beige. Ja förutom barnens rum som går i blått och rött. Nu är ju blått en ganska sober färg den med men lite mönster till allt enfärgat skadar ju inte. Insåg rätt fort att alla de porslinssaker jag ville ha som kinesiska urnor och lampor är något man bara hittar på auktioner. Nej, det går bort. Har inte tiden att gå på auktioner och tänker inte lägga ut 5000 kr på en bordslampa som jag kanske vill ställa undan till hösten. Hur som haver hittade jag några vaser på loppis, lampa och matta på Mio samt annat lite här och där. Och så här blev det.

Kuddar från Ceannis och blandade affärer. Matta Freja och soffbord York från Mio.

Härligt med mönster!Mina loppis fynd, visserligen är två av dem från Kina men mer prisvänliga än urnan jag först tittade på. Den vita urnan är en äkta Delft. Tydligen någon som tröttnat på den.


Lampa Charlotte och skåpet York från Mio.Sedan har jag fyllt många fönster med blå vita krukor. Dessa tre raringar (blommorna alltså) växer så det knakar. Så nöjd, för det är tänkt att täcka en bit av fönstret eftersom det är där vi sitter och äter. Utanför är vägen och vi väntar på att häcken ska tätna. Tyckte det blev en bättre lösning än att sätta för med ex en jalusi till hösten/vintern. Imorgon börjar en ny veckan, midsommarveckan. Håller tummarna för att vi får fint väder nu när det varit tråkväder i två år på raken.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.