Blandarna och WC stolar på plats

Nu har alla blandare monterats men dessvärre bjuder jag på gryniga bilder idag också ;-)Jobbigt när det inte finns några lampor installerade och solen inte skiner upp.De kommer från duschbyggarna och serien heter Oxford.


Tycker det passar så bra ihop med badrumsmöblerna. Riktigt klassisk-lantlig stil, som så ofta förekommer i de hus vi kallar New Englandhus. Men kanske det egentligen i sin helhet bör kallas "colonial style"...?!

Blandare i WC/Dusch

Badkarsblandare samt toa nedan. Så tomt bara utan badkar men den kommer efter att vi haft slutbesiktning liksom kyl och frys som vi valde att köpa själva.

Guld värt att de valde att dra alla fula tråkiga rör bakom badet. Då tror jag inte att det kommer att synas så mkt egentligen.

Ja den här i köket har ni ju redan sett...men är den inte fin? En liten miss vi gjorde var att vi inte valde handdukstork i samma stil, för det finns! Men det var för sent och beställningarna hade redan gått iväg. Jaja, man kan inte få allt. Vi kommer säkert att komma på fler saker som blev tokigt, det brukar det ju alltid göra.


Den rackans trappen blev fel i från snickarlaget så den ska bytas ut v 5. Kan inte annat än att tycka synd om DominatorBygg som då får sno ihop förrådet under trappen på nolltid innan kontrollbesiktningen 10/2. Tur de är så duktiga så det löser säker det iaf. Snickarlaget har färgat in hela trappen mörk istället för som vi beställde mörkt på handräcke och själva stegen. Vet inte vad den delen som skulle vara vit heter ;-).


Sen har vi det där med trösklarna som alltid per default kommer i ek. Blir ju inge vidare fint till våra mörkbetsade ek golv. Vi får väl slipa och betsa dem själva sen helt enkelt. Vi fick faktiskt ett erbjudande om att få det gjort via målaren men det känns som att vi inte behöver fler fakturor just nu.


Nu vill vi bara knyta ihop säcken och flytta in :-)


Måste bara få avsluta med att säga att vi nu fått rätt luckor i tvättstugan och det är kanon!


Jag hoppas verkligen jag kan få visa lite jysta bilder framöver men det får nog bli när de städat i huset och man ser allt i sin helhet. Kan man få beställa lite sol till den dagen också? Iaf finns belysningen på plats till dess.


Önskar er en trevlig helg!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.