Bodbilder -tillfälliga boendet

Ja tusan vad fin sommar vi har!Kan inte minnas när sist vi hade så fin sommar så detta regn som nu kommer igen är nog välbehövligt.Gällande husbygget händer det inte så mkt nu utan allt drar igång om en månad först.Har ju tidigare lovat att jag skulle visa er lite bilder på hur vi bor under byggtiden här på tomten.Här kommer några bilder.Här självaste köksdelen och grannens husbygge utanför. Hopvikbart bord så att man kan fälla ut Hemnes dagbädd till kvällen.

Som ni ser samsas både kök och tvätt i samma hörn men vad gör det, vi har allt vi behöver :)
Här är det så kallade vardagsrummet och även den utrustad med en Hemnes dagbädd.


Barnens lekhörna får plats på andra sidan.

....och det lilla duschrummet i härlig plastmatta :)Ja detta funkar alldeles utmärkt för oss att bo i under byggtiden. Kan varmt rekommendera det som en alternativ lösning istället för att hyra och bo på annat ställe under byggtiden, om man inte redan har tex en gäststuga att bo i på tomten man köpt.När vi är klara med huset kommer Via-s och hämtar dessa så vips är de borta. Mycket möjligt att man i framtiden kan placera en gäststuga där bodarna stått för vi har ju ändå dragit vatten, avlopp och el hit.
Slutligen en bild på grannens hus som börjar bli klart. Sedan i maj har vi vaknat upp till plåtslagarljud vid 7 tiden :) Men vilket jobb de gjort, ca 9-10 st personer har 6 dagar i veckan varit där upp i hettan. Nu återstår ca 1 vecka sedan är det klart.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.