Byggdag 2, övervåningen - vi har ett hus!

Idag har det verkligen hänt mkt på huset! Alla vet precis vem som ska göra vad och allt flyter på smidigt - och snabbt! Märks att dessa grabbar gjort detta om och om igen! Bra där dominatorbygg, "kranis" och Myresjöhus!I dag fick vi besök av en annan kranbil och han var lika varsam som gårdagens chaufför mot vårt träd som står precis mitt i vägen för dem.Idag kom då övre plan på plats, takstolar, frontespis, panelen som alla är så nyfikna på och diverse virke mm.Bra att de passar på att ta alla övriga tunga saker i samma lass så att kranen lätt kan lyfta in allt innan taket ska på :-) Noga planering vill jag säga!Nu ber vi bara till övre makter att vädret får vara fint några dagar till så att huset är säkrat mot ev skyfall. Skall tydligen inte vara någon fara dock, man bygger ju hus även när det snöar men på något vis känns det ju alltid bättre att det är torrt.

Tidig morgon och 0.1 + grader...

Våning 2 börjar ta form och man lyfter in diverse virke mm

Bilden tagen mot entrén....blir bara lycklig! Till vänster ligger badrum och tvättstuga, till höger ligger sonens sovrum och köket. I mitten blir det bara en entré, öppet ändå upp till taket på övre plan.

Nu kommer alla takstolar

Frontespis...."kranis" och byggledaren Crille in action

Några trevliga snickare står och pratar lite, observera han till höger, han kom i shorts när det var 0,1+ i morse....otroligt men en del blir väl vana vid kallare temperaturer och jobbar bättre lättklädda/blir mindre svettiga?!


Här står jag och tittar upp mot vårt blivande sovrum med fransk balkong och på nedre plan blir det bibliotek/gästrum/arbetsrum.

Härlig vy, börjar likna ett hem, ett hus, vårt framtida hus. Vilken glädje!Till vänster ligger andra sonens rum med fransk balkong och på bottenvåningen en del av matrummet. I mitten blir v-rum och allrum på övre plan. I morgon bär det av mot Oslo i jobbet och klockan ringer 04:30 så nu är det dags att sova.Kommer hem vid 22 tiden och då är det mörkt. Jag får hålla mig 1,5 dygn innan jag ser vad som hänt på huset.Må gott!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.