Cerifiering i ITIL och annat

Ja nu har det varit tyst från mig ett tag. Gräsligt mkt att göra är ordet. Men här kommer en sammanfattning.


Vi har varit och hämtat soffbordet på Mio. Det blev ett bord från York serien och den passar jätte fint ihop med Howard sofforna. Det börjar likna ett vardagsrum i burspråket....
Det som saknas är lite på väggarna och en del växter men det kommer. Även en större matta har jag kommit på. Denna matta får flytta upp till allrummet på övervåningen.


Sen måste jag bara passa på att säga att dessa maffiga ljusstakar från Mio kan jag varmt rekommendera. Nu köpte jag bara en men den andre, som är ännu högre står på önskelistan till nästa besök där.

Tills vi har skåp/skänk/Tv-bänk på plats så fick lilla TV:n från sovrummet flytta ner till vardagsrummet. Detta för att snabbt lösa TV kriget här hemma. Jag är ju emot dessa prylar och sladdar i det rum som ju blir ett sällskapsrum. Då kom mannen på att den kunde få bo bakom gardinerna.

Tada.... Inte helt tokigt. Bättre än uppställd på en stol. Här ska kaninen ta plats till hösten och då flyttar vi allt till den "rätta" väggen. Kanske den går att gömma i ett York skåp? 

Förra veckan i övrigt var lite hektisk kan jag säga. Började med en ITIL kurs i måndags och gjorde certifieringen på onsdags eftermiddag. Vilken korvstoppning på IT engelska! Men det gick bra och jag fick mitt cert idag :-). Sen har resten av tiden gått åt till hus målning. Vi är uppe i 60 liter färg nu så ca 1 hink to go innan vi är klara. Självklart kan vi inte måla i gassande solsken och då passar vi på att göra små avstickare med barnen :-)

Emelie, nu var vi inte så långt i från er :o) För övrigt är det en vecka med skolavslutningar och dagis avslutningar. Gissar att ni också har en del sådant i veckan?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.