Det ser ljust ut!

Har nog haft lite oro i kroppen att bygget skulle vara något försenat... men nu har snickarna dragit i gång igen och i nästa vecka ska byggställningarna ner. Hurra, då skall jag lägga ut bilder på snickerier mm som jag väntat på så länge.Idag har vi träffat plattsättare och målare, pratat färgkoder mm och labbat detta i hop med kakelplattor och golvprover. Pust, roligast men också mest nervöst över att resultatet inte ska bli bra.Vi kommer från ett vitt hem där det mesta faktiskt var vitt:

Nu vill vi gärna ösa på med mer färg, dock sobra toner så det lutar åt varm ljusgrå väggar i v-rum, kök och allrum. Koden blir S 1502-Y Något i stil med Camillaathome bloggen.

Här har jag googlat på färgkoden S 1502-Y I badrum och WC kommer vi kaklat upp till 1,20 i höjd och resten blir målat i lite järvare toner i beige till badrum och grå ton till WC

Här har jag googlat på färgkoden S 4005-Y20R som blir till badrummet.Något exempel till den grå färgen vi valt till WC hittade jag inte.Det jag också gillar med färg på väggarna är att det vita i snickerierna framhävs. Ja vi får se hur, annars får jag måla om.Trevlig kväll. 

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.