Fönsterluckor från Miltyr

Så har vi varit och hämtat hem våra fina fönsterluckor från Miltyr eller fonsterluckor.se, som de också kallas. Att man är sugen på att hänga upp dessa nu med en gång men vädret har ju förändrats en del de sista dagarna. Vi får hoppas på milt väder eller så får det bli till våren.


Dessa luckor är underhållsfria i polypropenplast. Tror det blir bäst så. Vem vill plocka ner dem med jämna mellanrum och måla om dem och sen montera igen? Inte vi i alla fall och inte på ett 2 plans hus. Över till något helt annan. Jag satte en massa skott på liguster i somras då jag klippte vår häck på framsidan.

Dessa ska få bli en lågklippt häck utanför vår altan på baksidan. Bara som dekoration är det tänkt och inte som insyns skydd. Jag vill försöka skapa olika "rum" eller avdelningar i trädgården och buskar är ju en perfekt växt att dela av med.

När vi ändå skulle borra hål till bod plintar passade vi på att förborra hål till plantorna. Tänk så mycket tid och slit vi sparade in där, även om min man fick slita lite med dessa hål.

De små söta och spröda plantorna är nu i jorden och jag hoppas de överlever vintern. Till våren ska de klippas ner lågt, 5-10 cm blir nog bra som start. Räknar med att ha något som liknar en häck om ca 4-5 år. Tålamod!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.