Husmålning hela helgen

Arma kroppar! Nu har jag målat i 4 dagar och det finns nog inte en muskel i kroppen som inte värker. Min man har målat i två dagar och är lika öm han. Men vilket kalasväder vi haft. Underbart att bara stå på stegen, pensla och lyssna på fåglarna. Det går ganska fort också må jag säga.

Bild tagen utanför badrumsfönstret. Vi tog ner häng rännorna så att man kommer åt ordentligt bakom. Huset ska ju trots allt stå ut med tuffa vintrar och annat oväder så vi är nogranna.


Mmm, man får inte vara höjdrädd! Man vänjer sig faktiskt efter ett tag som tur är.


Hej runda fönster, är det så där du ser ut på nära håll!


Två varv avklarade och dags att flytta ställning. Vi har även kommit rätt så långt med båda kortsidor. Man får flytta sig lite efter vart solen inte ligger på.


Vilken skillnad. Nu är det verkligen vitt! Tyckte att huset var det innan också men nu när den riktiga färgen kommer på så ser vi ju att det inte alls varit vitt :)

Sonen ruttnade på vår målning så vi tog en paus ner till stranden en stund. Har lovat dem att vi går på grönan när vi är klara. Ja jisses vilket tålamod de har.


Emelie, det är nästan så man ser ditt hus på bilden ;)


Huset sett från stranden. Det är så roligt när man är ute och målar. ALLA tycker huset är så fint och ALLA berömmer vår målning. Bilarna stannar och höjer tummen. Områdets pärla var det en annan som sa. Då går målningen som en dans kan jag säga :-) Ha en fin kväll där ute!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.