Interiöra val

Härliga soliga påskafton!


Äntligen börjar det kännas att våren är på gång på riktigt! Solen skiner så gott som varje dag och snön smälter undan fortare än väntat. Som man har längtat :-)


I myresjöhus katalogen över interiöra val finns både den moderna stilen och den klassiska att välja på. Stilen vi tänker i huset generellt kommer att vara den classiska tidlösa stilen. Den gifter sig fint med New Englad stilen. Innerdörrarna blir med speglar och en dubbeldörr till arbetsrummet i spröjsat glas. Gällande snickerierna har vi valt de traditionella listerna, dvs lister i allmogestil. har dock ingen bild på det.Dörrarna kommer från Dooria

Dörrhandtag matt krom från Habo

Tror det blir vita bredspacklade väggar, så får man känna in lite först. Kanske vi tar en finmaskig diskret väv i vitt? Vi har endast valt en tapet och den blir till kontoret och ser ut så här:


Bild lånad av Ralph Lauren, tapeten heter Signatur Papers, Spalding stripes

I barnens rum håller vi på att övertala dem om att inte välja cars tapet eller spindelmannen tapet, efter något år har de nog tröttnat och gått över på rymdtema eller något annat. Kanske kan vi övertala till något mer klassiskt på en fondvägg?

Annars finns det många fina wallies som man kan sätta upp och sen ta bort när temat svalnat?


Bilder lånade från Bootic.com

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.