Kök och kakel/klinker på plats

Två dagar i Norge och det har hänt hur mkt som helst i huset. Kikade in idag för att prata om sockelklossarna.Tvättstugan var så gott som färdig minus inredning så klart.WC och badrum ska i morgon fogas.KÖKET var på plats och nästan alla luckor/lådor var på plats.Hänger knappt med här alltså! Guld medalj till Aulik plattsättare och DominatorBygg m personal.En av killarna var t o m och knackade på här i bodarna för att prata fogfärg. Alla är så engagerade och verkar verkligen bry sig om att det ska bli fint. Jag blir så glad :-DSkall se om jag inte kan få med dem på en bild tillsammas.....kanske en saffranslängd kan hjälpa ;-)Här kommer lite halvmörka gryniga bilder.....man kan inte alltid ha solsken när bilderna tas.

Alla väggskåp är extra höga och har överskåp som går upp till takhöjd på 2,70 och avslutas med en list mot taket, spännande att se resultatet. Tror t o m att min långe man också kommer få använda pall för att nå i överskåpen men det blir gött med gott om förvaring.

Just det, höll på att glömma, de garderober som kommer att vara inbyggda, 8 st total så var redan stommarna på plats. Två i vardera rum hos sönerna och 4 st till vårt sovrum. Spännande att se hur resultatet blir.

~~*~~

Dagen avslutades med vernissage på förskolan och skolavslutning med jul pyssel och julsång på gården.Kommer dock inga bilder på det då det numer är förbjudet att lägga ut bilder utan lov, det var så många på bilden....Kan i alla fall säga att hela granen här hemma är full med barnens julpyssel i alla färger och det livar upp de annars vitgrå bodarna.Ha en mysig kväll ni alla och mys in er nu inför kommande julafton.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.