Marknadsansvarig för Myresjöhus mailade idag...

I dag fick jag ett roligt mail från marknadsansvarige på Myresjöhus, Magnus Brusefält.


Han skrev så här:


Hej, vi håller just nu på med att ta fram en ny huskatalog. I katalogen tänkte vi lyfta fram möjligheten för våra kunder att blogga om sin husbyggnation. Vi tänker oss att lyfta fram tre bloggare och Vi har kollat på er blogg och tycker att den skulle representera sig bra i katalogen. Så vår fråga är om ni har något emot att vi lyfter fram just er blogg?

Vad kul! Klart jag svarade ja! :-)Blir spännande att se hur katalogen kommer att se ut och hur bloggarna presenteras. Vad händer annars just nu? Myresjöhus håller på att lägga diverse beställningar på saker till huset.Idag har vår säljare och jag bollat dörrmodeller fram och tillbaka. Vi (min man och jag) har visst valt fel dörr till groventrén, den finns m a o inte i det utförande som vi tänkte men det var tur det för den var inte alls likadan som den vid huvudentrén, men nu har jag hittat rätt dörr.


Sedan är det en del kring dörrfärgen, vi vill ju självklart ha svarta dörrar till vårat New England hus!MEN det är nog få leverantörer som vill lämna garantier på dem då svart blir så varmt på sommaren att de kan slå sig/bli skeva?! Nu har vi inte söderläge där dörrarna kommer att vara så vi chansar på att det blir bra.Koden då, ja även svart kommer i många färgkoder men skall den vara helt svart och inget annat så skall den vara NCS 9000-N, eller RAL 9005.


Här kommer dörrarna, fast de blir i svart så klart!


De heter Venus och kommer från Borodörren, numer kallad NorDan
Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.