Men hallå!!

Ja jisses vad tiden springer iväg. Hoppas ni haft en lång och skön ledighet! Så många dagar ledigt det blev i sträck med 2,5 semesterdagar.....njutbart att få ladda batterierna inför ett nytt spännande år. Fick ni några roliga presenter? Måste bara få höja två julklappar till skyarna så jag delar med mig till er här. Den ena är en Kärcher fönstertvätt som jag vet några av er andra redan köpt. Har inte hunnit testa den fullt ut ännu men det verkar lovande.

Går att köpa här


Den andra är vår nya dammsugare robot Neato XV Signature Pro, som jag köpte till familjen, fniss.


Hon är nu döpt till Frida = Fri dag och gör ett helt fantastiskt jobb på våra mörka golv där varje smula gärna syns. Så skön hon är, lite vimsig i början innan hon hittade tillbaka till sin laddningsstation men "de" behöver några vändor innan de har sonderat hela huset. I bland trasslar hon in sig i sladdar så de får man ta bort. Om man lyfter henne för att man vill att hon skall städa en viss area säger hon - put me down. Haha, störskön figur!! Det är så rent och fint nu på våra golv. Tack Frida för att jag fått ett nytt liv. Äskar sådana funktionsprylar. De kan man aldrig på för mkt av. ps, kollegan har visst också en likadan som vi, fick jag höra idag, och den heter Gunnar. De blir ju som en familjemedlem :-) Ja jisses!


Går att köpa här Berätta gärna om ni har några bra funktionsprylar som förgyller er vardag. Hur bra är tex robot gräsklippare?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.