Pojkrum - Killrum - Barnrum

Vilken härlig dag det varit idag. Har bara skrotat hemma vid sy maskinen och labbat lite med gardiner till vardagsrummet. Min man satte upp gardinstänger i taket för ett tag sedan och tanken är att det skall bli någon typ av lounge gardin/hotell gardin i vardagsrummet, arbetsrummet och matdelen på nedre plan. Börjar bli lite brådis att få upp dessa innan vår solen blir för stark och förmodligen bleker eller torkar ut golvet. De rummen ligger i söderläge så det kan nog vara svalt och skönt att dra för i sommar. Kommer bilder på det senare.


Här kommer lite bilder på grabbarnas rum. Nu är allt bara dit stoppat i hyllorna och inga gardiner är på plats ännu och heller inga tavlor, men det kommer. Grunden till rummen är i alla fall klart.


Först ut är äldsta sonens rum. Han valde att ha mörka möbler som golvet.


Det blev brunsvarta serien "Hemnes" från IKEA.

Fina lampan barometer från IKEA.

Hittade två roliga papperskorgar på Jotex till grabbarna.

Sängen är en Hemnes dagbädd från IKEA, kan rekommenderas då den sväljer mycket leksaker och sängen går att dra ut till en 180 säng. Perfekt för över nattande kompisar. Quilten sydde jag under min mamma ledighet.

Spill bitarna fick bli en orm...

vimplar jag sydde i samma veva...

Ja mammas prins!

Gillar denna tapeten! Lagom sportig. Kommer från Ralph Lauren och kollektionen signature papers.

Valde sonen tapeten ovan istället för cars eller annat motiv som han växer ifrån på något år skulle han få segelbåten. Små mutor funkar i bland.

Måste bara visa en sten sonen hittade och som han tyckte liknade Morran i mumin.


Med lite färg på så är det ingen tvekan. Det vita är självlysande färg. Son nummer två gillar det ljusa, nallar och blommor men också det marina.

Han valde samma serie från IKEA, Hemnes fast i vitt.

Fina jordglob lamporna de fått av farmor i julklapp.

Hittade löv korgar på Jula, perfekt förvaring för mjukis djur eller filtar för bygga - koja - projekt

Vi valde två boråstapeter från kollektionen Marstand

Även här har vi en Hemnes dagbädd. Dock inga tavlor eller gardiner uppe än.

Mera vimplar...:)

detaljer..

mammas blom-kille :)

Minsta sonen från en skaplig utsikt från sitt rum samt fransk balkong. Anledningen till att han skulle få det var för att han i förra huset hade mkt mindre rum än den äldre sonen. Så för att göra det lite rättvist fick han välja rum denna gången. Vem hade inte valt detta rummet! På sikt kanske äldre sonen får tar vårt rum så att han får samma utsikt. Men i sommar ligger han nog och skrattar i sitt svala rum för detta är söderläge...Nej, trött är förnamnet. Dags att sova. Ses i morgon eller i helgen. Förhoppningsvis att jag hittar lite köks- barstolar då att visa upp. Ha det bäst där ute!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.