Renovera utegrupp i gjutjärn.

Hej alla. Oj så tiden går fort. Hoppas ni fortsätter att njuta av sommaren. Alla har väl inte börjat arbeta ännu. Själv har jag gjort min första vecka redan och nu är man tillbaka i det där "ta tillvara på helgerna". Så gott som hela augusti är ju kvar men tusan så sommaren susar förbi! Jag försöker mixa helger och kvällar med lite nytta och "bara slappa" och bada med barnen. Hur gör ni?Vi har en gammal utegrupp i gjutjärn som stått ute året om i 11 år. Nu var den bra skabbig och rostig.

Stackars trät har fått en omgång olja under dessa år. Nu var det dags att ta tag i den för synd att slänga. Först tänkte jag bara olja men när jag såg att det inte fanns någon grön färg kvar så tänkte jag att jag ju kunde prova måla om den också.

Före:

Efter:


För jag tycker ju att just denna parkbänk passar så bra i vår trädgårdsrondell.


Före:Efter:


Det där med vilken gröna ton man ska använda är ju en djungel! Jag valde rakt upp och ner samma färgkod som vi hade på vårt hus i Fågelbro, det området kallas också grönköping. Tycker den fungera bra och är inte så skrikigt grön.Det finns även ett bord som tillhör gruppen, dock ej med på bild. Nä, så nöjd jag känner mig! Ett bra beslut att försöka få liv i dem igen. Sen skall jag villigt erkänna att jag inte tog bort all rost som fanns på så vi får hoppas att färgen sitter kvar nästa år ;-)

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.