Slutbeställning del 1

I dag har vi varit på Myresjös kontor och gjort slutbeställningen av huset. Vi träffade vår säljare Lars men också vår byggledare Leander.


Vi fick också en genomgång på alla plåtdetaljer som kommer med snickerierna runt fönster och knutar. Det är en del så jag kan förstå att de drar iväg lite.Vi fick också en trevlig present från Myresjö idag. En brevlåda av märket flexbox 9901/9902


Det var ju en härlig överraskning för vi har efter rekommendationer från Familjen B Bygger också tänkt köpa just en sådan. Tack för det Myresjö! :-)Ja nu börjar en spännande tid! Förhoppningarna är att hinna få allt klart till på fredag och därmed avropa huset. Vi ska träffa vår mäklare för att göra klart allt med huset samt ha ett möte med samma mäklare om tillträde till nya tomten. Har vi tur har vi också hittat ett boende ca 3 hus från tomten vår. De bygger själva nu men kanske vi kan hyra från juli-->. Då kan vi styra hem våran post direkt till nya tomten. Det vore en fröjd. Kvar att lösa är också vart vi skall bo till juli. Har hört att det finns några som hyr ut stugor under sommaren i området så vi kanske inte behöver flytta så långt emellan.


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.