Tack Dominator Bygg m fl

Vill verkligen passa på att tacka alla hantverkare som byggt vårt hus! Har ju fått höra en del berättelser från andra som bygger hus i landet. Vi lever i tron om att vi verkligen haft tur som haft den kombon vi haft med Myresjöhus, vår säljare Lars i hop med bygggledaren Leander och som i sin tur anlitar så bra proffsiga hantverkare. Tack till Er!

Våra hantverkare har varit väldigt vänliga och tillmötesgående rakt igenom hela byggprocessen. De har aldrig nekat oss att komma in i huset om det varit något, alltid svarat när man ringt eller ringt upp om man känt sig osäker på något (även lördagar har det hänt att de ringt upp). Några små missar här och där blir det ju alltid men de har rättats till och i tid. Dominator Bygg är först ut, stort tack Crille med personal för att ni är så förbaskat duktiga OCH snälla!! På er hemsida står det kvalitet och trygghet och det stämmer verkligen för det är så vi upplevt det under byggtiden!!


Sen har vi Aulik plattsättning AB som består av två bröder, lika snälla och måna om att kunden ska bli nöjd och frågar gärna en extra gång om det är rätt färg på fogen eller hur man vill ha det. De kommer också upp med ideer till vad som är snyggt och är nogranna.

Sen har vi Micke Bergströms måleriservice på Tyresö. Väldigt duktiga och tipsade om färgsättning och vad som passar och inte. Fick även tips på vad jag ska använda när jag betsar/hårdvaxar alla trösklar mörka. Tack! Våran VVS kille Björn från T&W VVS Teknik har varit väldigt vänlig och hjälpt oss två ggr efter inflytt med inställningar i värmepumpen och annat. Tack! Elektrikerna från södertälje från firman Elektromontage. Allt blev jätte fint och utebelysningen är vi mkt nöjda med. Tack! Vi trivs så bra i huset och allt är jättefint, tack för att ni varit med och förverkligat vår dröm!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.