Tadaaa!!

Se där ja. Lite som fula ankungen. I går åkte ställningarna ner, vilken skillnad! Det saknas dock fortfarande dom franska balkongerna på övre plan samt finsnickerierna ovan dörrar och fönster på nedre botten och ytterbelysning så klart. Det klart, vi skall också måla två varv utvändigt men det blir till våren det.


I veckan var dom och sprutade lösull uppe på vinden samt spikade upp resten av innerväggarna. Kanske kvarstår lite till invändigt innan målaren och plattsättaren sätter i igång men nu är det iaf lite fart igen.


Kan ju inte neka att man är lite på spänn, vill ju inte att något ska blir försenat :-(


Enligt projektplanen ska målare och plattsättare göra sitt mellan v 48-50 och på måndag är det v 49 så det kan man ju räkna ut själv att de ligger efter ca 2 veckor. Morr!!! Men de kanske kommer i kapp, får vi hoppas!! Ja, vi får lita på vår byggledare Leander Velbach som säger att allt går enligt plan...men han har varit med i många husbyggen så han vet nog vad han pratar om...

Här ser vi groventrén


Här blir altan i söderläge


Här syns kortsidan vid köket


Jag gillar ju när det är enhetligt men eftersom alla fönster är så stora så hade fönstret gått nedanför bänkskivan i köket så det var bara att gilla läget med ett mindre fönster.

Entrén 

Fina detaljer men saknas finsnickerier ovan entrédörrarna.Mina efterlängtade detaljer kring fönster och knutar, saknas "bara" två lager färg men det får bli nästa vår/sommars huvudvärk....


Nöjd med alltihopa :-)


Annars funkar allt bra här i bodarna men med handen på hjärtat är jag ganska less på att bo så här.


En månad går väääldigt långsamt och vi har tre till kvar.


Jag blundar hårt och låtsas att det regnar när jag ser kaoset. Jag har verkligen släppt på det där halv pedanta jag haft. Barnen är så tålmodiga måste jag säga! Att de bara klimatiserar sig lätt.


För tvätten som skapar en del fukt invändigt så har jag köpt en avfuktare, vilken investering!


Har även testat att göra lasagne i mikron och det funkar faktiskt.


Men som jag saknar ugn att baka i nu när julen närmar sig.


Vi duckar när fröken ber om att föräldrarna ska ta med hembakat till skolan.....man får fuska....i bland.


Ha en mysig lördag!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.