Tidigare inflytt...

Tjihoo!


I dag har jag riktigt roliga nyheter att berätta men först vill jag tacka så mycket för alla roliga, fina mail jag får.


Vad kul att det finns så stort intresse för Myresjöhus Ocean Living serie och Hudson modellen. Kan mkt varmt rekommendera Myresjö och deras kompetenta hantverkare (samarbetande företag). Allt går enligt plan och snyggt blir det.


Roligt är det också att "vara med husbygge".


Även är det roligt att läsa att det är så många som tycker att vi valt en smart lösning för boendet under byggtiden. Det är det! Det finns så många fördelar med att bo nära bygget under den tiden.


Man kan då också ströva runt på tomten och tomtplanera och bekanta sig med omgivningen när man vill.


Får som många frågor på vad det kostar att hyra och hur det är att bo så här.


Svaret blir att det är som att bo i en helt nybyggd gäststuga där alla bekvämligheter finns installerade förutom badkar och ugn. De kom direkt från fabrik.


Via-s, som företaget heter hyr ut dem och levererar dem till tomten. När vi flyttar in i huset kommer de och hämtar tillbaka dem. Enklare än så blir det inte. 5500 exkl moms tror jag de tar samt ett par tusenlappar för transporten.


Man får naturligtvis själv tänka på att installera vatten, avlopp och el.


OBS, man bör skärma av mot husbygget också så att det inte förekommer "spring" där.


Även ansöka om temp tillstånd hos kommunen.


Det var det.


I går ringde vår byggledare Leader och frågade om vi ville ha slutbesiktningen med garbo en vecka tidigare. Glädjerop! Så nytt datum för inflytt blir den 14:e februari i stället.


Vilken fart det blev på mig att kontakta vår KA Tom Cidell och försöka sno ihop ett slutsamråd med kommunen också. Hm en fredag eftermiddag....men det skulle ju bli så perfekt om vi fick helgen till att flytta in. Tack Mats Persson på Värmdö kommun som är så snäll och ställer upp.


Vi är så glada.....vi räknar ner dagarna nu. 35 dagar kvar.....


Så får jag passa på att lägga in ytterligare en mörk grynig bild. Men så blir det när man tar bilder vid 7-tiden, det är mörkt ute och det endast finns byggbelysning..Vårat schakrutiga hallgolv börjar ta form, i v-rummet ser man det mörka boen eik noir golvet närma sig hallen. Inte mkt kvar nu.


På övre plan sätts alla lister upp nu kring dörrar.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.