Tomt pyssel, sjösättning och säsongsöppning

I helgen har det varit diverse pyssel. Allt i från middagsbjudning till en söndag med "bara vara". Då hann vi med att plocka vidare lite på tomten, rensa i vårt förråd/container, lägga ut blocket annonser på diverse prylar som bara står samt så hann vi även med en sjösättning av båten. Så skönt att ha det gjort. Nu är säsongen i gång och vi ska snart ta första turen ut i Stockholms vackra skärgård. Där väntar denna underbara utsikt, dock i mer vår anda :)

Det är sista veckan för eldning då så vi får sno på lite, det finns en skaplig hög med ris att ta hand om. Även är det säsongsöppning på svärmors landställe så det blir säkert en del pyssel kring det. Kanske också en klassisk korvgrillning och om vädret tillåter också en lite tur i skogen. Mysigt.


Hemma pysslet fortsätter med att sy gardiner och köpa möbler. Det kommer mer bilder på det men behöver bara få lite soligt väder så skall det fotograferas :-) Hallen är faktiskt helt klar och jag hittade till slut hatthylla och skohylla i rätt bredd, placerat i vårt kapprum och tänkt att vara för besökande gäster. Har även hunnit köpa en Pax garderob som är 239 cm hög och det blev perfekt förvaring för oss och alla vantar, mössor och jackor.


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.