Trött

Oj idag är jag inte i någon vidare form, operationen gör sig påmind och på det så har vädret inte varit något vidare skoj för fotografering. Gjorde ett försök med killarnas rum men de blir så mörka. Jag får satsa på att det blir bättre tillfällen i helgen i stället. Idag kom de och hämtade bodarna så jag bjuder på en grå mulen bild på det i stället :) Tagen inifrån huset i sovrumsfönstret.


Adjö bodar, tack för denna tiden, vi kommer inte att sakna er men minnena vi hade från den tiden kommer att leva kvar. Ser inte mkt ut för världen att bo i men har varit en fantastiskt bra lösning under byggtiden och vi har inte saknat något egentligen. Dessutom toppen fina invändigt, de var ju nya. Heller inga störande färger utan bara vita väggar och gråa golv. Trevligare väder hade vi när de levererade dem, hmm man minns!

Kan hyras hos Via-S

Måste bara lägga in en bild på stranden nedanför oss, solvarm sand och fint väder. Blir man inte bad sugen? Nu får det blir vår!! @Emelie, nästan så jag ser ert hus på andra sidan vattnet ;)

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.