Uppdatering på sovrummet- klart!

Då äntligen känns det som att sovrummet är klart. Minus en vit matta som ska ligga under nedre delen av sängen för det där lilla extra, men det får bli till hösten. Det blev en målning av väggen i alla fall, närmare bestämt två av fyra väggar. Vi gillar ju färgen vi hade och när vi ser mot fotändan till så är väggen mörkare beige fortsatt. Kontrasterna mellan gavel och vägg blev för nära varandra. Vad tycks?


Mio huvudgavel "Jackie" i färgen beige med tillhörande sängkappa, Mio överkast "Amy", Mio bordslampa "Victor" i kopparfärg(finns också i silver), IKEA "Hemnes" sängbord, Jotex "Huntingdale" påslakan och örngott, Jotex "Empire" takkrona (slut i antikmässing) och slutligen Jotex "Grace" 5 meters klipp/tyg som jag sytt gardiner av. Pläden kommer från Hemtex. Allt till rimliga pengar!


Nedan en före bild på sovrummet, ganska stor skillnad faktiskt...På hemnes borden bytte jag ut knopparna till andra som jag hittade i webbutiken "Nillashandelsbod"

Gå in och kika där, de massor med fina knoppar.


I morgon ska jag berätta mer om mina knopp projekt som pågår här hemma, ha en fin kväll och sov gott. Det ska vi, i vårt nypiffade sovrum :)

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.