Val av badkar och blandare


Hoppas ni alla njuter av sommaren :)


Det har sannerligen varit många fina dagar. Igår var det nästan till och med för varmt att sitta på en badstrand trots sjöbris. Härligt och jag njuter för fulla muggar. Det är så få dagar på ett år man får ha det så här varmt och skönt.


Vi är hemma och mellan landar lite nu och tvättar upp kläder mm men sen blir det nog att vi åker ut bland skärgårdsöarna igen.


Innan semestern var vi en sväng förbi Fredells och tittade på blandare som vi valt att själva köpa in. Hittade då ett badrum som vi föll pladask för. I detta badrum var nämligen den badrumsmöbel uppställd som vi redan valt, Vedums Louis. Dock kommer den att vara vit och bredare på övre planet till detta badkar (vi bestämde för att vi skall ha just detta badkar m kranar).


På toaletten på bottenplan blir det dock denna svarta badrumsmöbel.


Vi inser nu också att det kakel vi val inte kommer att passa stilen, suck vart hittar vi liknande detta kakel till en billig peng?


Denna blandare tror jag kan passa till handfaten och har liknande stil, vi vill dock inte har två kranar utan en engreppsblandare.

Badkaret kommer från Noro och heter Sundborn


Tror denna eller liknande kommer att passa badkaret fint och går det att få som engreppsblandare är det ännu bättre.Till köket har vi valt denna köksblandare, eller någon liknande. Det finns så många som gör denna stilen på blandare nuför tiden.


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.