Vi har golv i huset!

Måste ju passa på att önska er alla god fortsättning!Hoppas ni hade en fin start på året!Vi var hos några vänner ute i Norrtälje och hade det hur mysigt som helst med korvgrillning i skogen på dagen och följt av 3 rättersmiddag till kvällen. Barnen orkade till och med att se 12 slaget i år innan de störtade i säng. Var en sväng förbi huset i går och det drar sannerligen ihop sig.Det är egentligen inte så fasligt mkt kvar innan det är klart och det känns skönt. Det fina mörka golvet är på plats på hela över våningen, alla garderober är nu helt inbyggda och ska bara spacklas och målas runt om. Innerdörrarna är på plats och inredningen i tvättstugan är på plats.


Hur har grabbarna hunnit allt detta på ett par dagar?Här några bilder, dock igen i dåligt ljus. Dessvärre inga bilder på vårt fina golv då det var övertäckt.

Tvättstugans inredning på ena sidan på plats, dock med fel lucka! Dags att gå igenom tillvalsbeställningarna för att hitta felet :-(.


Vi skulle ha samma lucka som i köket och på garderoberna.Fattas även vitvarorna tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Nöjd med dörr valet och handtaget (som var en av standard modellerna). Fast det blir nog än mer fint när man ser allt i sin helhet med lister och allt.

Glömde ta en bild på WC:n sist, här saknas fortfarande fogen. Färgen är i en varm grå ton på väggarna och blir perfekt till golvet. Här på bilden ska tvättställ och spegelskåp installeras. Kommer bli så fint :)

Jag har i jul också hunnit måla skurklossarna/sockelklossarna och dessa är nu inlämnade till snickarna. Sen får vi se hur det blir med alla dörrtrösklar i huset, om vi ska slipa och måla dessa själva mörka eller om någon gör det åt oss, finns tyvärr bara att få i ek och det passar ju inte något vidare till vårt mörka golv.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.