Innerväggarna målade

Som jag skrev om tidigare så ändrade vi till målade innerväggar i hela huset efter att vi sålt lägenheten. Målade väggar är överlägset när man har djur och barn som sliter på huset, blir någon vägg skitig eller repig är är det lätt att måla om. Samma om man tröttnar på någon färg. Det fick bli vitt (NCS 0502-y) i hela huset utom i tvättstuga där vi tog en lite gråare variant (NCS 1502-y) och i tre av sovrummen där vi målade en fondvägg var. Barnen fick vara och välja färg till sina rum. Här är resultatet (ursäkta bildkvalitén):

Theas rum (Askungen IN-521)

Albins rum (Havsgrön IN-569)

Vårt sovrum (Petroleum IN-573)

Vi har även i sista sekund ändrat vår spishäll från den induktionshällen som ingår i "stilpaketet" till en lite vassare häll ur tillvalskatalogen. Denna 60 cm häll har på halva sidan av hällen 4 flexinduction zoner som kan regleras individuellt. Detta gör att man kan använda kärl med former som inte passar de runda induktionsplattorna. Dessutom finns det en del roliga tillbehör att köpa som ett stekbord och en grillplatta som täcker flexinductionzonerna.

siemenshall

I övrigt så flyter arbetena på utan att några problem. Kontrollbesiktning är bokad till den 2a november och slutbesiktning till den 17e. Tyvärr har jag inte själv kommit in i huset på två veckor utan fått nöja mig med att spana in genom fönsterna, men av vad jag kunde se häromdagen håller de på med innedörrar och lister just nu. Trappan låg i ett paket på golvet så den kommer säkert snart upp. Golv är lagt i hela huset, badrummen är kaklade och innertaket är uppsatt och målat. Det är smidigt med totalentreprenad

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.