Byggplatsmöte

Under gårdagen och dagen har jag avverkat två möten i huset. Igår träffade jag elektrikern för att gå igenom elen. Vi tycker Myresjöhus elritning var relativt komplett, så vi upplever inte att vi gjort allt för många förändringar från ursprungsritningen. Det kommer flyttas några uttag, några uttag ska bort och vi ska ha spotlights i taket i vissa rum. I fönstersmygarna har dem redan på fabriken förberett med rör till smygspottar, så det är bara för elektrikern att montera lamporna där senare.Dagens möte var tillsammans med vår byggledare och vvs:entreprenör. Den främsta punkten där var badrummet på ovanvåningen. Vi har valt bort element där inne och kommer istället ha golvvärme och handdukstork som värmekällor. Dessutom ska vi efter rekommendationer byta tillbaka alla blandare i huset och ta dem ifrån Tapwell. Som det var tänkt från första början.För övrigt var det första gången jag var inne i huset. Det kändes rymligare än jag föreställt mig. Några väggar hade kommit på plats och rummen har börjat ta form. Nu är det nästan exakt 1 månad sedan huset levererades och tiden har gått så snabbt sedan dess! Tiden innan husleverans gick väldigt långsamt... Är så spännande att följa hela processen. Tiden får mer än gärna fortsätta gå snabbt så vi snart får flytta in!Känner oss helt trygga med hantverkarna som bygger vårt hus. Positiv känsla!

IMG_2895

Bilder från badrummet, här ska vi ha två platsbyggda hyllor, en vid kommoden och en vid badkaret. I taket ska vi ha spotlights.

IMG_2896

På motsatt sida av badrummet. Till vänster om den platsbyggda väggen hamnar duschen och på andra sidan ska wc-stolen monteras.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.