Den som väntar..

Just nu händer det inte så mycket. Vi väntar fortfarande på våra slutgiltiga ritningar som skickades in för ca 7 veckor sen. Borde verkligen ha kommit! Hoppas att allt stämmer när vi väl får dem, så det inte dröjer ytterligare.


Under dessa veckor sedan slutbeställningen har vi funderat lite och gjort lite ändringar. Det blir silvergrå plåtdetaljer istället för svarta. Vi kom på att det passar bättre till huset eftersom det kommer vara ljusgrått. Var en sån sak som vi inte hade en tanke på vid slutbeställningen.


Sen håller vi på och ändrar placeringen av cartporten då vi tittat lite mer i området på de som redan står klara. Vi flyttar fram det 5 m och gör den lite smalare. Detta för att vi tycker att uppfarten blir lite för lång annars, ca 18 fram till början av carport. Vi har bestämt oss för carport nu med eftersom det är så smala tomter och vi känner att det ger ett lite luftigare intryck.Placering enligt nedan:Annars har vi inte gjort så mycket mer.Det är dags att ta tag i kakel/ tapet valen och bestämma klart allting. Försöka få lite barnvakt så vi kan gå dit i lugn och ro ;)


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.