.... funderingar!

Fick i dag lite prisförslag på glasstänkskydd till köket. Vi har fastnat lite för det, dels för att det är fruktansvärt snyggt, men även för att varken vi eller kakelfirman kan komma fram till lösning som blir lika snygg med kakel.


När det gäller glas funderar vi på blästrat. Priset vi fick var 2100/ 3600 kr (ohärdat/härdat glas). Då är måtten 470 cm långt och 40 cm högt, vilket innebär att vi får ha en skarv på mitten. Det som tillkommer utöver priset är upphängningen och det finns flera varianter att välja på, så det blir en tripp ner till Johannelunds Glas i helgen och titta!!


Fick hem en liten broschyr med posten i dag från Schneider-Electric. Hmmmm, det var ju det också. Lite snygga dimmers och vägguttag måste man ju ha ;)Fastnade lite för den här serien.

Vad gör vi mer just nu...Vi sitter och finslipar uppläggen i badrummen. Blir nog snedställda toaletter i hörnen i båda badrummen, känns som att det blir rymligare då.Funderar lite mer på kakel och klinker. Vi har valt vita raksågade plattor till väggarna i båda utrymmena. Sen blir det nog gråa polerade stenplattor på golvet i "vårat" badrum. I Tuvas lilla oas har vi i princip spikat att duschutrymmet kommer vara i lila/turkos glasmosaik (egenkomponerad), men fortfarande lite kluven över golvet där. I hallen blir det samma sjukt snygga stengolv som i vårt badrum, fast i svart. Återkommer med bilder på det vi valt...Har redan börjat fundera lite på hur vi ska lägga upp tomten. Blir mycket stenläggning eftersom vi har garaget/ carport (hmmm blir nog carport med förråd) förskjutet bakom huset vilket innebär en uppfart på ca 17 m. Kommer kännas i knän och rygg innan vi är färdiga med det....Mer då, jo vi LÄÄÄÄNGTAR efter vårt hus. Känns just nu som en evighet. Särskilt när man möter våra kommande grannar ( även kollega till Elin) och de flyttar in samma vecka som vårt hus levereras till tomten....


Tuva spanade in det nya reviret i helgen...


Kortet är taget på den tomten som Jimmies syster med sambo ska bygga sitt Landsort på, bara 2 hus ifrån oss :)


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.