Köksritning

Så ska vårt kök ser ut

För drygt en månad sedan har vi träffat HTH killarna Fredrik och Andreas. Mötet gick väldigt smidigt då vi hade en tydlig bild av hur vårt nya kök ska se ut. Gråa köksluckor i modellen Kvadrat Lådor med soft lådstängning Betongliknande bänkskiva Stor rektangulär diskhon Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin När vi väl fick första offerten, så fick vi tänka om. Vi hade 52 690 SEK för kök enligt kontrakt samt en värdecheck på 50 000 SEK. Men offerten hamnade 45 000 SEK över det kontrakterade. Vi kände helt enkelt att vi behövde få ner priset så att vår huskalkyl inte överstiger vårt lånelöfte.Det som fick välja bort var de färgade skåpluckorna samt några lådor. Jag har fortfarande inte vant mig vid att vårt nya kök blir vit igen men jag hoppas att vi kommer kunna satsa på sjyst kakel i köket för att lyfta helhetsintrycket.

Diskhon 70 cm

Extra bred diskhon för att lätt kunna rengöra ugnsplåtar utan onödigt stänk! Det var väl smart?! Sedan kanske barnen kan använda det som badkar med...

Köksfläkt

Diskbänk Vit Betong Lamminat

Kakel Mått 60x60 Centro Hampton Blank (1095 kr/kvm)

Inköp av nya lampor över bardisken återstår (Jag köpte de redan i mina tankar)

Dessa godisbitar heter Mater Terho Lamp by Maija Puoskari och finns på olika design hemsidor. Priser för design är kända för att vara ganska höga - dessa lampor är inget undantag (tyvärr)!!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.