20:e dagen...

Nu har vi bott här i 20 dagar. Vi väntar fortfarande på våra sängar, på bredband och på tv-inkoppling men OJ vad vi njuter av vårt hus. Vi är dock inte färdigflyttade ännu, det tar sin lilla tid att rensa ut fem generationer även om mycket varit gjort under året...Allt fokus är på att bli klara och den sista april skall vi vara ute därifrån så det är bara att jobba på.Här kommer lite bilder, det fattas dock lampor och saker på väggarna men vi vill verkligen känna in vad vi vill ha så att man inte förhastar sig och får fula hål i väggarna 😉Bakade bullar för första gången idag... Ugnarna är jag supernöjd med 👍🏼 

Matrum och vardagsrum, vi hade inte tänkt att möblera så här men så här kändes det bäst. Det är bra att inte förhasta sig och köpa allt direkt utan känna efter. Vi hade planerat att köpa nya soffor men lugnar oss lite tills vi vet hur vi vill ha det.

Hallen ovanpå/tv-rummet, utan tv, här tittar vi på när tvätten torkar...

Garderoberna är klara i vårt dressingroom.

Vi har påbörjat uppsättningen av alla Smedbo-sakerna, nedanstående bild är från gästtoaletten. Toalettpappershållare, toalettborste, handukshängare, krokar och tvåldispensrar skall upp...

Var hos en väninna på tjejmiddag och hon hade tagit in kastanj, det var så dekorativt så att jag var tvungen att göra likaledes 😊.

Ikväll skulle jag ha möte så det blev hämtpizza. Lampornas sladdar är inte fixade ännu men det blir en majsyssla, april är vigt åt gamla huset 😳😉.

Här är vyn från balkongen, Vättern låg nästintill spegelblank i eftermiddags...

Ha det gott,Karin

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.