Äntligen en kik...

I morse hade jag och Martin träff med Lasse från Myresjöhus och Jonny från utsiktsbyggarna gör att planera "förvaringen" av rören och anslutningarna från övervåningen. Då fick vi äntligen se köket klart och i väntan på bänkskiva och kakel. Många dörrar var på plats och luckan till tvättnedkastet var klart. Badrumsmöbeln och spegeln var på plats på gästtoaletten, dock insåg vi att om man inte säger till så sätts allt i standardhöjd utifrån där elen kommer ut från väggen. Grrr! Det skulle vi naturligtvis ha tänkt på! Martin är en bra bit över 190 cm, vilket är standardöverdelen för spegeln. Detta innebär att han får knäböja för att kunna se sig själv i spegeln. Det går väl an på gästtoaletten men inte i vårt eller barnens badrum. Jag är också av övre medellängd och våra barn lär inte bli kortare... Så tips till er som är långa eller vill ha en högre höjd på spegeln än standard och som ännu inte "elektrikat" färdigt, tänk på detta!!!Martin har varit i kontakt med elektrikern och han lovade att se vad som kunde göras. Här kommer lite bilder, från morgonens besök... "Här var det rör..."

Köket...

Mer kök

Från allrummet in mot köket...

Barnens badrum...

Gästtoaletten...

Gästtoaletten till höger och gästrum rakt fram. Det skall vara ett fönster ovanför toalettdörren då inget fönster finns inne på toaletten.

"Stora" badrummet, är så nöjd att de fick till skivorna i fönstret och på hyllan.

Kolmårdsmarmor blev årets sten 2016, kul att vi valt den till vårt badrum. Den är dessutom Östergötlands landskapssten 😊. Trodde jag hade tagit ett kort på bänken till vårt tvättnedkast men tji fick jag...Ha en fin kväll, i morgon är det fredag!

/Karin

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.