Tänk att vi nu bor här!?!

Så många gånger som vi varit här vid tomten både före huset kom på plats och när det väl stod här, så många mornar innan jobbet som vi varit här och pratat med snickarna, målarna och alla andra som varit här och jobbat. Så många kvällar efter jobbet som vi kikat in genom fönstren och längtat till dessa dagar och nu är vi här! Slutbesiktningen gick fint, några justeringar kvar att göra. Patrik på Vadstena kommun gav oss grönt ljus så under eftermiddagen den 31 mars påbörjade vi inflyttningen. Efteråt bjöd vi slutbesiktningsgänget på räksmörgåsar och pavlovatårta.

Barnen var hon min syster med familj i Jönköping så vi kunde köra järnet. Till kvällen körde hon upp dem och vi åt tillsammans. Tack snälla Emmeli för hjälpen! Svärmor och svärfar kom samma dag åter från Spanien där de varit i en månad. Så det var ett kärt återseende!Första måltiden i huset, spagetti och köttfärssås, mitt på bordet står okidén som vi fick av Lasse, Gert, Ingela och Hanna på Linköpingskontoret. Tack för den och för vårt fina hus! Det har varit ett nöje att samarbeta med er, tack!

Igår hade vi grannar och vänner som kom förbi och gratulerade, inga bilder på det men här är en av buketterna vi fick ❤️

Igår kväll öppnade vi champagnen som vi fick av Myresjöhus då vårt hus var det 90 000:e huset som levererats. Tack, den smakade utsökt!

Även brasan fick invigas...

Kvällsmat...

Idag är det lördag och Stina skall vara med Petra - världens bästa Petra. Vi och pojkarna skall fortsätta köra möbler, packa upp i skåp och lådor och inte minst få ordning i barnens rum 😊.Ha en fin lördag!Karin

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.