Time flies...

Tänk, när man väntade och läääängtade efter inflyttning så gick tiden SÅ långsamt och nu när vi bor här så springer tiden iväg. Skulle velat ha fått i ordning så mycket mer än vad vi lyckats med hittills men tiden har inte riktigt räckt till...Letar fortfarande efter "The hallamporna" och efter gardintyg som vi kan leva med ett tag. Men det är klart det är ju inte direkt årstid för innerfix och mysbelysning...Nu i dagarna har "Skogsby" kommit för att gräva, vi skall få till altan och pool. I morgon skall poolen gjutas, får lite flashbacks från oktober få plattan till huset och garaget gjöts...

image

image

Sedan skall vi få till altan mot poolen till och vid sidorna av huset samt mellan hus och garage, 350 m2 totalt 😳

image

Hoppla, det var liiite mer än vi från början tänkt...  Men tänk vad bra att ha vid kalas 😉Gataget har dock blivit målat, bara huset kvar...I övrigt har vi i dagarna fått "sällskap" av en tv i köket, gott så här i EM-tid.

image

Sonen ligger på två stolar med katten på magen och det är inte som att vi inte har fler tv-apparater men den nyaste är här i köket 😂Vi är så glada över vårt hus och varje morgon tänker jag "du milde, vi bor verkligen här nu" och så nyper jag mig i armen för att verkligen fatta att det är sant!Bara altanen är klar så kan vi planera inflyttningsfest...Ha det gott och kom igen Sverige!!!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.