Utebelysning...

Vi har länge funderat på vilken utebelysning vi skall ha, vill ha något i "äldre stil" men huset är ju nytt så det får ju inte heller se ut som att vilja men inte kunna... Efter djupdykning i butiker, på internet och bland vänner så beställde vi nu i veckan utebelysning från Konstsmide.Denna skall vi ha två av vid stora entrén, en på var sida av dörren.

konstsmide_481_750.p.1.pallas

Denna skall sitta på var sida vid garageporten, vid vardagsentrén, på balkongen på var sida om balkongdörrarna och på var sida om altandörrarna (mitten på huset).

konstsmide_518-750.p.1.pallas

Denna skall sitta vid förrådsdörren och vid altandörrarna på kortsidorna på huset.

konstsmide_566-750.p.1.pallas

Denna skall sitta i trädgården på ett eller två ställen vi vet inte ännu, har bara beställt en än så länge...

konstsmide-pallas-svart-lyktstolpe

Denna kommer att sitta vid infarten...

konstsmide_527-750.p.1.pallas

Det är tokmörkt här på landet vintertid och nattetid och det finns såklart ingen gatubelysning så vi behöver lite storlek på lamporna. Nu väntar vi på leverans och så hoppas vi att de kommer att passa så bra som vi tror...Sedan så har det i veckan grävts för väg ner till sjön, trekammarbrunn och markbädd.I veckan som kommer kommer kök och badkar. Svärfar var uppe och träffade snickarna i fredags och de berättade att trappan, golv och dörrar har kommit, spännande!!!OM allt går enligt plan så är det fem veckor kvar till kontrollbesiktning och sju veckor kvar till slutbesiktning...I morgon börjar jag nytt jobb, många förändringar är på gång under våren, känns fantastiskt!Ha en fin vecka!Karin

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.