Det är alltid mörkast innan gryningenJust när man tyckte att huset hade gått från kaos med brädor och saker överallt till ordning och reda blev det kaos igen. Snickare, målare och kakelsättare ska samsas på en liten yta.


Inte konstigt att det är sladdar, slipdamm, sågspån och kakelfix överallt!Bokhyllorna är inbyggda. Med böcker på plats kommer det inte att synas en µm² av de ursrunliga Billy hyllorna. Men så ligger det mycket beräkningar och mätningar bakom detta bokhyllebygge :)Innan böcker är på plats är det ju synd att inte utnyttja de nya hyllorna till förvaring av livets nödvändigheter som t.ex ....hundtuggben.Pärlsponten har fått första strykningen av vit färg. Färg kan verkligen göra skillnad. Trappan är på plats, nu med de rätta vita sättstegen. Nästa jobb är att bygga in trappan och sätta in en dörr.I köket har bygget av vårt skafferi påbörjats, kommer att bli en bra förvaring.Ett bordellrum? eller vem fick sätta livet till här?


Olika lager av tätskikt läggs på golv och väggar i badrum och dusch. Ett av lagren var väldigt röd.Golvet i tvättrummet har fått klinkers. Samma som sedan ska ligga i entrén och duschrummet.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.