Kylan har släppt sitt hårda grepp

Det går numera att vistas utomhus utan att riskera att alla kroppens celler fryser till is. Temperaturen har ökad ca 20 °C sedan förra veckan.


Nu till veckans fråga: betala den hiskliga bygg-elräkningen för december månad ELLER köpa en ny soffa? Må aldrig en sådan elräkning någonsin komma i vår post igen!


Risken är väl att det kommer en om en månad igen.Vi har hämtat den beställda fläktkåpan till köket. Passar ju bra eftersom köket just kommit.........och står ouppackat i vardagsrummet.Murspisen står stolt i sitt hörn, nu med den rätta luckan. Sotaren ska provtrycka innan spisen kan göras helt klart.Fönstren har fått bänkar och foder och på golvet............. i några rum på övervåningen ligger nu den fina ekparketten. Ett fuktprov på plattan ska snart tas för att se om det går att börja lägga in golv även på nedervåningen.Magnus mäter (för 5:e gången) för att se om den tänkta garderoben får plats på avsedd plats.Vi satte upp en brevlåda så att ev. försändelser till byggplatsen inte behöver lämnas i grannens låda. Efter en del micklande sitter den nu helt rakt och fint så att ingen tror att vi har tummen mitt i handen.


Hur får man en adress? Något att ta reda på!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.